Polon-Alfa Magyarország Kft

Cégcsoportunk a Polon-Alfa SA, olyan vállalati filozófiát követ, aminek köszönhetően, Lengyelország vezető biztonságtechnikai disztribútorává nőtte ki magát:

 

  • Kiváló minőségű termékek, minden biztonságtechnikai területen
  • Állandó fejlesztések, a piaci igények folyamatos nyomon követésével
  • Stabil értékesítési hálózat kialakítása
  • Értékesítési és marketing támogatás minden forgalmazónak
  • Gyors és megbízható ügyfélkezelés
  • Műszaki támogatás, professzionális problémamegoldás

 

A cégcsoport tagjaként azon dolgozunk, hogy a Polon-Alfa Magyarország Kft. ezeknek a feltételeknek megfeleljen, és olyan szereplője legyen a magyar biztonságtechnikai piacnak, akik rendszeresen bővülő kínálatukkal teljesíteni tudják, az egyre növekvő igényeket.

Hiszünk a személyes kapcsolatok fontosságában, így arra törekszünk, hogy minden partnerünkkel állandó kapcsolatban legyünk. Szeretjük végigkövetni együttműködésünk minden fázisát, az ajánlatkéréstől az üzemeltetésig, így ha bármilyen kérdés, probléma merül fel a projekt során, arra azonnal tudunk reagálni és kielégítő válaszokkal szolgálni.

A Novus CCTV már több, mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkezik a videó rendszerek területén. Felismertük, hogy szükség van olyan megbízható, minőségi termékekre, amelyek versenyképes áron szolgálják ki az ügyfelek igényeit. Partnereink Magyarország legnagyobb AHD és IP kamera kínálatából válogathatnak, hogy minden helyzetben megtalálják a számukra legmegfelelőbb megoldást. Minden Novus termékre három év garanciát biztosítunk.

Vállalatcsoportunk tagja a lengyel Polon-Alfa, 50 éves tapasztalattal rendelkezik tűzjelző rendszerek fejlesztésében, gyártásában és tesztelésében. Termékeik minden kötelező tanúsítvánnyal rendelkeznek, rendszereikre öt év garanciát biztosítunk.

Az NMS AC megbízható, könnyen telepíthető termékeket kínál, akár ötszáz ajtós rendszerekhez is. Az ingyenes menedzsment szoftver célja, hogy alapvető funkciókat, egyszerű kezelhetőséget és megbízhatóságot, elfogadható áron biztosítson a felhasználó számára.

A Texecom termékeit a kiemelkedő minőség és megbízhatóság jellemzi. Riasztórendszereit lakossági felhasználástól egészen több száz zónás objektumokig ajánljuk.

Portfóliónkban kiegészítők széles választéka is megtalálható, annak érdekében, hogy a lehető legteljesebb megoldást kínáljuk, rendkívül előnyös áron.

Cégünk bemutatótermében minden általunk forgalmazott eszköz megtekinthető és kipróbálható. Kollégáink bármilyen kérdés esetén örömmel állnak rendelkezésükre.

 

Szerzői jogok 2021 Polon-Alfa Magyarország Kft   Használati feltételek